Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

11. 01. 2023. 18:34 >> 18:30

TRENER ČELSIJA

Poter: Dug je put pred Kanteom, Pulišić dva mjeseca van terena

Trener fudbalera Čelsija Grejem Poter rekao je danas da je pred N'Goloom Kanteom još dug put prije povratka na teren, kao i da će Kristijan Pulišić zbog povrede odsustvovati oko dva mjeseca.

"N'Golo Kante je trenirao sam na terenu nekoliko dana, ali pred njim je i dalje dug put", rekao je Poter na konferenciji za novinare pred meč sa Fulamom u Premijer ligi.

Kante je van terene od sredine avgusta zbog povrede tetive, zbog čega je propustio i Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Poter je danas takođe rekao da će napadač Kristijan Pulišić odsustvovati oko dva mjeseca nakon što je povrijedio koljeno na meču protiv Mančester sitija u Premijer ligi prošle nedjelje.

"Nadamo se da će biti manje, ali to je vremenski okvir", rekao je on.

Pulišić je počeo sve tri utakmice za Čelsi od povratka sa Svjetskog prvenstva, ali je napustio teren na meču protiv Sitija poslije 22 minuta.

Povreda 24-godišnjeg Amerikanca je najnoviji udarac za Čelsi, a među igračima na koje Poter ne može da računa su još i Ris Džejms, Rahim Sterling, Vesli Fofana i Ben Čilvel.

Poter će imati na raspolaganju Pjera Emerika Obamejanga, nakon što je problem sa leđima spriječio ovog napadača da igra protiv Sitija u FA kupu.

Utakmica između Fulama i Čelsija na programu je sjutra od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније