Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

09. 01. 2023. 14:24 >> 14:20

NE ŽELI JOŠ U PENZIJU

Miler: I dalje sam na raspolaganju reprezentaciji

Fudbaler Bajerna iz Minhena Tomas Miler, koji je najavio reprezentativnu penziju poslije neuspjeha Njemačke na Svjetskom prvenstvu u Kataru, izjavio je danas da je i dalje na raspolaganju nacionalnom timu.

Njemački napadač je 1. decembra sugerisao da je odigrao svoju posljednju utakmicu za Njemačku, nakon što je ta selekcija drugo uzastopno Svjetsko prvenstvo završila poslije grupne faze.

Miler je, međutim, danas u Dohi, gdje se Bajern priprema za nastavak sezone, izjavio da je razgovarao sa selektorom Hansijem Flikom i da je odlučio da se neće povući iz reprezentacije.

"Bio sam emotivan poslije utakmice, bio je to tužan trenutak. Razmislio sam, razgovarao sam sa selektorom... Sve dok sam profesionalni fudbaler, uvijek ću biti na raspolaganju reprezentaciji", rekao je Miler.

Miler je dodao da je na Fliku da odluči kakvu će ulogu, ako će je imati, igrati u timu i priznao da je on samo jedna od mnogih opcija za napad koje su na raspolaganju selektoru.

On je sa 33 godine bio drugi najstariji igrač u njemačkom timu na Svjetskom prvenstvu, iza 36-godišnjeg golmana Manuela Noera.

Njemačka će biti domaćin Evropskog prvenstva 2024. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније