Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

07. 01. 2023. 11:47   >>  11:43

PRODUŽEN UGOVOR

Dešan ostaje selektor Francuske do 2026. godine

Didije Dešan ostaje selektor Francuske do 2026. godine, objavio je danas selektor "galkih pjetlova" nakon glavne skupštine Francuskog fudbalskog saveza.

"Francuski fudbalski savez i Noel Le Gre sa zadovoljstvom objavljuju da je Didie Dešan produžio ugovor kao šef francuske reprezentacije do juna 2026. godine", navodi se u zvaničnom saopštenju.

Nekada i sam fudbalski reprezentativac Francuske, je kao selektor preuzeo reprezentaciju 2012. godine a ugovor mu je istekao 31. decembra 2022. godine, nakon mundijala u Kataru, gdje je njegova ekipa osvojila srebro, nakon penal serije u finalu sa Argentinom.

Dešanov mandat su obilježii mahom sve uspjesi, pošto je predvodio Francusku do finala Eura 2016. gdje su poraženi od Portugala, potom je dvije godine kasnije osvojio Svjetsko prvenstvo u Rusiji, da bi u Kataru bio zaustavljenu finalu.

Sa druge strane ima i "tihi rat" sa Karimom Benzemom, koji se nakon propuštenog Mundijala u Kataru i zvanično oprostio od reprezentacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније