Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

06. 01. 2023. 13:54 >> 13:58

OSTAJE NA KLUPI FRANCUSKE?

Le Grae: Odluka o Dešanu biće poznata naredne nedjelje

Predsjednik Fudbalskog saveza Francuske Noel le Grae izjavio je da će odluka o budućnosti Didijea Dešana na klupi reprezentacije biti poznata naredne nedjelje poslije skupštine fudbalskog saveza zakazane za vikend.

Dešanu je ugovor istekao 31. decembra, dvije nedjelje nakon što je Francuska poražena od Argentine u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Selektor Dešan i Le Grae su se sastali 29. decembra, bez dogovora o uslovima produžetka saradnje.

Le Grae je u izjavi za francuski sportski list Ekip objasnio da se o sudbini selektora neće raspravljati na skupštini saveza ni danas, ni sjutra.

"Odluka će biti donijeta poslije skupštine", rekao je on.

Kako piše Frans pres, između dvije strane ostaje nekoliko kamena spoticanja, prije svega oko trajanje ugovora.

Dešan, koji je na toj funkciji od 2021, želio bi da ostane do Svjetskog prvenstva 2026. u Sjevernoj Americi, dok Le Grae želi da to bude do Evropskog prvenstva 2024.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније