Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Срђан Чабрило

19. 11. 2022. 20:03 >> 20:04

POSLjEDNjI MEČ U GODINI

Crna Gora sjutra sa Slovenijom: Rezultatskog uloga nema, ali motiva ne fali

U sjenci uspjeha ženske rukometne reprezentacije ali i početka Mundijala u Kataru, naša fudbalska reprezentacija stigla je u Ljubljanu, grad koji je ovih dana u znaku crnogorskog sporta.

U nedjelju od 15h, samo dva sata prije duela Katar - Ekvador, igraće i Crna Gora - Slovenija. Rezultatskog uloga nema, ali motiva ne fali, pogotovo jer je posljednji meč u godini, valjalo bi sve zaključiti pozitivnim ishodom, najljepše bi bilo pobjedom.

U glavni grad Slovenije, naša selekcija stigla je dodatno oslabljena, sada kao po pravilu, nikad u punom sastavu.

Zbog povrede sada nema ni Vešovića i Camaja, dok se zbog obaveza u klubu Šipčić vratio u Španiju.

Selektor Miodrag Radulović protiv Slovačke je testirao nekoliko taktičkih postavki, krenuo sa dva špica, pa vratio na jednog, mladići poput Bakića i Erakovića unijeli su živost, vjerovatno ih čekaju novi minuti na Areni Stožica. Radulović kaže da se više ne smiju dozvoliti jeftini golovi, kakvi si primljeni u četvrtak, pogotovo drugi nakon kornera.

Slovenija nije nimalo naivan rival, iako je prijateljski susret, igraju na domaćem terenu, tražiće trijumf. U napadu su Šporar i Šeško, dvojac koji je postigao golove protiv Rumunije, a na golu jedan od najboljih na svijetu, Jan Oblak.

Našalio se na račun svog klupskog druga naš kapiten, Stefan Savić, koji je kazao da je nakon dva data gola Slovačkoj dobio poruku od Oblaka, te da se nada da bi i Oblak mogao proći kao Dubravka.

A hoće li tako biti znaćemo sjutra, meč se igra na Areni Stožice, gdje će, nadamo se naši najbolji fudbaleri napraviti dobar zalet za početak Euro kvalifikacionog ciklusa u martu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније