Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

18. 11. 2022. 14:35 >> 14:32

SAGA SE NASTALjA

Junajted preduzeo korake povodom Ronaldovog intervjua

Fudbalski klub Mančester junajted saopštio je danas da je preduzeo "odgovarajuće korake" kao odgovor na kontroverzni intervju svog fudbalera Kristijana Ronalda.

Pravni tim premijerligaškog kluba čekao je da pregleda cio 90-minutni intervju koji je Ronaldo dao novinaru Pirsu Morganu, u kome je oštro kritikovao trenera Erika ten Haga, saigrače i vlasnike kluba.

"Mančester junajted je jutros pokrenuo odgovarajuće korake kao odgovor na nedavni intervju Kristijana Ronalda. Nećemo davati dalje komentare dok se ovaj proces ne završi", navodi se u saopštenju kluba sa Old Traforda.

Ronaldo je sa reprezentacijom Portugala u Kataru, gdje će peti put igrati na Svjetskom prvenstvu.

On je u intervjuu, između ostalog, rekao da mu u klubu nisu vjerovali kada je rekao da mu je ćerka bolesna, da vlasnike ne zanimaju rezultati i da ne poštuje trenera Ten Haga.

Optužio je upravu da je željela da ga otjera sa Old Traforda i rekao da se osjeća izdanim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније