Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

01. 11. 2022. 17:42 >> 17:50
1

FK JEZERO

Neistinite tvrdnje da su igrači i uprava Petrovca vrijeđani na nacionalnoj osnovi

Uprava FK Jezero saoštila je da da su neistinite tvrdnje FK Petrovca da su na nacionalnoj osnovi vrijeđani od strane bilo koga kada je klub iz Plava bio domaćin.

Jezero je reagovalo na saopštenje Petrovca, koji tvrdi da su njegovi igrači i članovi uprave vrijeđani na meču u Beranama.

"Ponašanjem nakon sramotnih događaja na utakmici sa FK Petrovcem htjeli smo da damo doprinos smirivanju tenzija, ali smo isprovocirani nekorektnim saopštenjem naših kolega. Želimo da saopštimo da su neistinite njihove tvrdnje da su na nacionalnoj osnovi vrijeđani od strane bilo koga kada je FK Jezero bilo domaćin. Odnosi između klubova se ne grade tako što se, umjesto ograđivanja od šovinističkog ponašanje članova njihove Uprave i dijela navijača, iznose netačne tvrdnje i pokušava pravdati sramotno ponašanje", navodi se u saopštenju.

Navode da će nastaviti da korekto i sportski predstavljaju grad Plav.

"Kao i do sada, FK Jezero Plav će nastaviti da korektno i sportski predstavlja naš grad, i da marljivo doprinosi popularizaciji fudbala u svakom dijelu naše države. Ovim saopštenjem stavljamo tačku na dalju polemiku o ovom nemilom događaju, vjerujemo da ćemo u nastavku prvenstva svjedočiti kvalitetnim fudbalskim predstavama i prijateljskoj atmosferi na tribinama", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније