Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.Ч.

01. 11. 2022. 10:28   >>  10:37

SVA ČETIRI TIMA U IGRI

Rasplet u Ligi šampiona: Grupa D najzanimljivija

U Ligi šampiona večeras se igraju mečevi u grupama A,B,C,D. Uoči posljednjeg kola, mnogo toga je poznato. Plasman među 16 najboljih obezbijedili su već Napoli, Liverpul, Briž, Porto, Bajern i Inter.

Najzanimljivije će biti u grupi D gdje su sve četiri ekipe i dalje u igri. U najpovoljnijoj poziciji je Totenhem kojem bi i bod na Velodromu donio prolaz dalje, dok Marseju igra samo pobjeda.

Zavisiće sve i od duela Sportinga i Ajntrahta, koji imaju po sedam bodova, s tim da je Sporting bolji međusobno, a ima i bolju gol razliku. Oba meča počinju u 21h.

Saznaćemo i koje će ekipe iz ovih grupa na proljeće igrati u Ligi Evrope. Barselona je već tamo, a pored ekipa iz pomenute grupe D, gdje je sve moguće, u drugo po rangu uefino takmičenje mogli bi i Leverkuzen koji dočekuje Briž, ali jedan bod prednosti ima Atletiko Madrid koji gostuje Portu.

Iz grupe A, u Ligu Evrope će izvjesno Ajaks koji ima tri boda i prednost 4:0 iz prvog duel sa večerašnjim rivalom Rendžersom, kojeg samo teorija drži u igri...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније