Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

25. 10. 2022. 12:54   >>  12:54

NIJE MOGAO DA VJERUJE

Aguero je mislio da je vijest o odlasku Mesija iz Barselone šala

Bivši argentinski fudbaler Serhio Aguero rekao je da nije mogao da vjeruje kada je čuo da će fudbaler Lionel Mesi napustiti Barselonu, da je mislio da je to šala i da su nalozi na društvenim mrežama španskog kluba tada bili hakovane.

Aguero je prošlog juna po isteku ugovora sa Mančester sitijem potpisao za Barselonu u nadi da će igrati zajedno sa sunarodnikom Lionelom Mesijem. Međutim, nekoliko nedjelja kasnije objavljeno je da Mesi napušta Kamp Nou, što je šokiralo Aguera.

Aguero je poslije toga odigrao samo pet utakmica za španski klub pošto je morao da završi karijeru zbog problema sa srcem.

"Kada se ta situacija dogodila sa Leom, mislio sam da je neko možda hakovao Barselonine naloge na društvenim mrežama. Mislio sam da je to šala. Bio sam sa drugarom, on je pogledao vijest na telefonu i rekao: 'Nemoguće. Da li je ovo istina?' Pokazao mi je saopštenje Barselone", rekao je Aguero za jedan španski portal, prenio je Gol.

"Rekao sam: 'Ibai, druže, to je nemoguće'. Rekao sam da je očigledno sajt hakovan, da je to samo bila priča Barselone, koja će kasnije saopštiti da on ostaje. Odlučio sam da sačekam, ali prolazili su sati, a saopštenje je i dalje bilo na sajtu. Onda sam shvatio da niko nije hakovao nalog", dodao je Aguero.

Barselona je bila u teškoj situaciji i morala je da pusti Mesija da ode pošto se njegov ugovor nije uklapao u finansije. On je poslije toga prešao u Pari Sen Žermen, sa kojim ima ugovor do juna 2023. godine.

Posljednjih nedjelja spekuliše se da bi Mesi naredne godine mogao da se vrati na Kamp Nou.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније