Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

20. 10. 2022. 11:29 >> 11:29

KAPITEN ENGLESKE NA ALIJANS ARENI?

Bajern će na ljeto pokušati da dovede Kejna

Fudbalski klub Bajern iz Minhena uradiće sve kako bi sljedećeg ljeta doveo napadača Totenhema Harija Kejna, prenijeli su danas njemački mediji.

Šampion Bundeslige je prošlog ljeta preko posrednika kontaktirao Kejnove predstavnike, ali je kapiten Engleske odlučio da ostane u Totenhemu, naveo je Skaj Njemačka.

Bez obzira na to, u Bajernu vjeruju da mogu da ubijede Kejna da potpiše ugovor prije svega zbog osvajanja trofeja, pošto je ekipa svake sezone favorit za titulu u Bundesligi i jedna od onih koja može da se bori i za titulu u Ligi šampiona.

Takođe, Bajern je zainteresovan i za napadača Lila Džonatana Dejvida, prenio je Gol pisanje njemačkih medija.

Dejvid želi na ljeto da napravi sljedeći korak u karijeri i pređe u jedan od elitnih klubova. Everton je navodno ljetos pokušao da dovede 22-godišnjeg američkog napadača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније