Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

18. 10. 2022. 16:03 >> 16:06

PEH ZA PORTUGAL I LIVERPUL

Žota propušta Mundijal

Portugalski fudbaler Diogo Žota propustiće predstojeće Svjetsko prvenstvo u Kataru zbog povrede, rekao je danas njegov trener iz Liverpula Jirgen Klop.

Žota je na nosilima iznijet sa terena u završnici utakmice protiv Mančester sitija (1:0) u nedjelju, a poslije pregleda utvrđeno je da se radi o ozbiljnoj povredi lista.

Upitan koliko će odsustvovati Žota, Klop je odgovorio: "Dugo".

"Radi se o mjesecima, vidjećemo. On je to znao kada su ga iznosili sa terena. U tom trenutku je znao da je ozbiljno i da će uticati na njegove snove o Svjetskom prvenstvu", naveo je trener Liverpula.

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra.

Očekivalo se da će Žota biti pozvan u reprezentaciju Portugala, koja će na Mundijalu igrati u grupi sa Ganom, Južnom Korejom i Urugvajem.

Portugal će na tom takmičenju biti i bez Pedra Neta, koji je igrajući za Vulverhempton povrijedio skočni zglob zbog čega će biti podvrgnut operaciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније