Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

П.Р. [ Beta ]

02. 10. 2022. 17:29   >>  17:30

PREMIJER LIGA

Devet golova u derbiju Mančestera - "građani" preslišali "đavole"

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su na svom terenu ekipu Mančester junajteda sa 6:3, u utakmici devetog kola Premijer lige.

Siti je u gradskom derbiju poveo golom Fila Fodena u osmom minutu, Erling Haland je golovima u 34. i 37. minutu povećao rezultat, a svoj drugi pogodak Foden postiže u 44. minutu.

Gol za Junajted postiže Antoni u 56. minutu, a sa golovima su zatim nastavili Haland i Foden. Norvežanin je bio strijelac u 64, dok je Foden het-trik zabilježio u 73. minutu.

Do kraja rezultat je smanjio Entoni Marsijal golovima u 84. i prvom minutu nadoknade iz penala.

Siti je na drugom mjestu sa 20 bodova, dok je Junajted šesti sa osam bodova manje.

U narednom kolu Siti dočekuje Sautempton, a Junajted gostuje Evertonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније