Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

30. 09. 2022. 12:33   >>  12:29

NAJMLAĐI DEBITANT U ISTORIJI "KENGURA"

Njukasl dogovorio transfer australijanskog "čuda od djeteta"

Engleski fudbalski klub Njukasl postigao je dogovor sa australijskim klubom Sentral Koust Mariners o transferu napadača Garanga Kuola.

Kako je danas prenio Skaj, 18-godišnji Australijanac će u januaru preći u Njukasl.

"Ovo je nestvarno. Kao dječak u Australiji, Premijer liga je glavna stvar koju svi gledaju, ali niko zapravo ne misli da može da dostigne te visine. Biti jedan od takvih ljudi, biti u poziciji u kojoj sam sada, to je nevjerovatno", rekao je Kuol.

On je prošle nedjelje debitovao za reprezentaciju Australije protiv Novog Zelanda i postao najmlađi reprezentativac još od Harija Kjuela 1996. godine.

Kuol je u aprilu debitovao za Marinerse, a postigao je četiri gola u sedam utakmica u kojima je ulazio sa rezervne klupe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније