Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

27. 09. 2022. 19:15 >> 19:12

LIGA NACIJA

UEFA obustavila istragu: Kamara nije htio da da zvaničnu izjavu

Iako je jutros iz Fudbalskog saveza Finske stigla vijest da je UEFA pokrenula istragu protiv jednog fudbalera Crne Gore zbog navodnog, rasizma, ona je samo par sati kasnije zatvorena jer finski reprezentativac Glen Kamara nije želio da da svoj komentar na cijelu situaciju.

Fudbaler Glazgov Rendžersa je, kako su ranije danas prenijeli iz Finske kazao da je dobio rasističke uvrede, ali kako je kasnije odbio da da zvaničnu izjavu, UEFA je prema svom pravilniku obustavila dalju istragu.

Prema sistemu UEFE kada dođe do istrage igrač mora da potvrdi da je bio meta rasizma što je Kamara odbio.

Kamara je imao tokom meča čarke sa našim fudbalerom Markom Vešovićem, dolazilo je i do razdvajanja od strane saigrača, ali sve se završil na tome.

Igrač škotskog Rendžersa je 2021. godine bio na meti rasističkih uvreda na meču Lige Evrope protiv Slavije iz Praga, a češki fudbaler Ondrej Kudela je zbog toga kažnjen sa deset mečeva suspenzije iz Uefinih takmičenja, zbog čega je propustio i Evropsko prvenstvo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније