Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ R.B. ]

26. 09. 2022. 15:16 >> 15:23
2

PREKRŠIO PRAVILA?

Osmajić ne igra protiv Finske, isključen iz tima

Napadač Milutin Osmajić isključen je iz fudbalske reprezentacije zbog kršenja pravila ponašanja i discipline, saznaje RTCG Portal. Dvadesettrogodišnji igrač portugalske Vizele tako neće igrati večeras u meču protiv Finske u Podgorici.

Osmajić se, navodno, sinoć nije pojavio u dogovoreno vrijeme u hotelu.

Fudbaler je za dvije godine odigrao 12 utakmica za reprezentaciju, a upisao je jedan gol.

Utakmica Crna Gora - Finska igra se večeras na stadionu Pod Goricom od 20:45 sati, uz direktan prenos na sva tri medija Javnog servisa - TVCG 2, Radiju Crne Gore i Portalu RTCG.

Finska je prvi međusobni duel u Helsinkiju dobila 2:0. Finskoj selekciji to je ujedno i jedini trijumf u dosadašnjem dijelu takmičenja, a ostvarila je i po dva remija i poraza.

Crna Gora uoči posljednjeg kola ima skor od po dva trijumfa i poraza i remi. Sokoli su dva puta savladali Rumuniju - 2:0 u Podgorici i 3:0 u Bukureštu, izgubili u Zenici od Bosne i Hercegovine 1:0, sa kojom su u Podgorici, u junu, igrali neriješeno 1:1.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније