Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

24. 09. 2022. 16:19 >> 16:26

LOŠE PRVO POLUVRIJEME

Vukčević: Ušli smo u meč sa prevelikom dozom respekta

Crnogorski reprezentativac Nikola Vučević kazao je da je ekipa odigrala loše prvo poluvrijeme, jer je precijenila Bosnu i Hercegovinu.

"Sokoli" su poraženi u Zenici 1:0, pa su izgubili sve šanse za prvo mjesto u grupi i plasman u elitni rang Lige nacija.

“Mogu slobodno da kažem da smo "bacili" 45 minuta. Ušli smo sa prevelikom dozom respekta prema BIH, koja, tvrdim, nije bolja reprezentacija od nas. Drugo poluvrijeme je bilo donekle bolje, ali ni to nije recept po kome bi trebalo da igramo, već je samo poređenje sa prvim dijelom meča, koje je bilo previše slabo”, kazao je Vukčević.

Vezista "sokola" nije umio da objasni zašto je ekipa podbacila u Zenici.

“Pričali smo nakon utakmice, kada smo se vratili u Podgoricu, do kasno i niko od nas nije znao odgovor na to pitanje, ni pravi razlog, nažalost. Oni su nas "gušili" konstantno, a mi smo im dali prostor i vrijeme, da razmisle šta sa loptom, da promijene stranu… Kada smo u nastavku izašli malo naprijed i napravili presing bilo je drugačije, niko ne može lagodno da igra kada se nađe pod pritiskom. Međutim, nismo imali ništa konkretno da bismo mogli da žalimo za šansama”, kazao je Vukčević i dodao.

“Greška je naša, cijela reprezentacija preuzima krivicu za prvih 45 minuta”.

Uprkos svemu, Vukčević očekuje podršku navijača protiv Finske, gdje će "sokoli" braniti drugo mjesto u grupi.

“Bilo je momenata kada se živjelo za fudbal, bilo je momenata kada se ta "vatra" gasila. Sada smo opet bili u situaciji da su svi pratili reprezentaciju Crne Gore, momci koji su igrali u junskim mečevima doveli su do toga. Imamo odgovornost prema svima, cijelom narodu i državi, da izađemo jako protiv Finske i pobijedimo, a očekujem da ćemo imati podršku navijača kada je najvažnije”, zaključio je Vukčević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније