Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Лука Влаисављевић

23. 09. 2022. 15:21 >> 15:22

GOLMAN "HRABRIH SOKOLA" ZA PORTAL

Mijatović: Spremni smo da napravimo nešto veliko

Crnogorska fudbalska reprezentacija za par sati igra jedan od najbitnijih mečeva u skorijoj istoriji protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine u pretposljednjem kolu Lige nacija.

Kultni stadion u Zenici "Bilino polje" rasprodat je, a naši momci će imatu podršku i oko 600 navijača koji će bodriti "hrabre sokole".

Fudbaslka euforija u našoj zemlji vlada još od početka ljeta, kada je ekipa Miodraga Radulovića odigrala odlične mečeve, prije svih dvomeč sa Rumunijom gdje smo oba puta triumfovali, remi sa Bosnom, i poraz od Finske u Helsinkiju.

Jedan od heroja naše reprezentacije je golman Milan Mijatović, koji je sjajnim odbranama, sa par pravih bravura bio jedan od ključnih ljudi u startnih 11.

Za naš portal Mijatović je kazao da je ekipa spremna za meč večeras.

"Sigurno nas čeka bitan meč, ali mislim da smo spremni za njega i da pokušamo da napravimo iskorak naprijed poslije junskih mečeva. Daćemo maksimum pa ćemo vidjeti na šta će to da izađe", kazao je Mijatović.

On je dodao i da je odlična atmosfera u našem timu.

"Atmosefa je ovdje uvijek dobra,a pogotovo sad poslije dobrih rezultata u junu. Mislim da smo svi svjesni šta nam donosi ova utakmica i da smo spremni da napravimo nešto veliko", kazao je naš reprezentativni golman.

Mijatović kao najveću opasnost po naš gol vidi Edina Džeka i Miralema Pjanića.

"Bosna ima dosta dobre pojedince, koji igraju u dobrim ligama i klubovima. Ali sigurno najveća opasnost prijeti od Džeka i Pjanića", kazao je Mijatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније