Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta/S.V. ]

08. 09. 2022. 23:38 >> 10:37

LIGA EVROPE

Monako slavio u Beogradu, Vešović pogodio za Karabag

Fudbaleri Crvene Zvezde izgubili su večeras u Beogradu od Monaka sa 0:1, u utakmici prvog kola Grupe H u Ligi Evropa. Jediji gol na stadionu "Rajko Mitić", pred nešto više od 40.000 gledalaca postigao je Bril Embolo u 74. minutu iz jedanaesterca.

U 72. minutu dosudjen je jednaesterac za Monako, posle starta Slavoljuba Srnića na Aleksandru Golovinu. Penal je sigurno izveo Embolo i donio prednost gostujućoj ekipi.

Srnić je posle toga izašao iz igre, a zamijenio ga je Veljko Nikolić.

Igrači Zvezde su nekoliko trenutaka kasnije tražili penal kada je Ben pao u šesnaestercu, ali se njemački sudija Harm Osmers nije oglasio.

Domaći su posle toga pokušavali da naprave šansu za izjednačenje, ali je u 89. minutu dosuđen novi penal za Monako, posle duela Dragovića i Emboloa. Posle upotrebe VAR tehnologije Osmers je poništio svoju odluku i utakmica je nastavljena.

Ipak, Zvezda je porazom počela takmičenje u Ligi Evropa.

U drugoj utakmici u Grupi H Ferencvaroš je u Mađarskoj pobijedio Trabzonspor sa 3:2.

U sljedećem kolu, za sedam dana, Zvezda će igrati u Turskoj protiv Trabzonspora, a Monako će dočekati Ferencvaroš.

Crnogorski reprezentativac Marko Vešovic pogodio je za svoj Karabag u porazu od Frajburga u gostima. Njemci su vodili 2:0, a Vešović je smanjio u finisu prvog dijela.

Rezultat se do kraja ipak nije mijenjao.

Sosijedad je savladao Junajted u gostima 1:0, dok je Lacio nadigrao Fejnord u Rimu 4:2. Adam Marušić je igrao za Rimljane do 74.minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније