Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

02. 09. 2022. 16:03   >>  15:59

TRENET "TOBDŽIJA"

Arteta: Disciplinovani Arsenal je izbjegao panično dovođenje igrača

Trener Arsenala Mikel Arteta rekao je danas da je taj fudbalski klub učinio sve što je mogao kako bi doveo novog igrača posljednjeg dana ljetnjeg prelaznog roka, ali da je ostao disciplinovan kako bi izbjegao "skupe i panične transfere".

Ljetnji prelazni rok završen je u četvrtak uveče, a Arsenal je tokom ljeta doveo Gabrijela Žezusa, Oleksandra Zinčenka, Fabija Vieiru, Markinjosa i Meta Tarnera. Zbog povreda igrača uprava kluba je u završnici prelaznog roka pokušala da dovede još nekog fudbalera, ali nije to učinila pošto Arteta nije želio da dovede igrača koji ne odgovara zahtjevima.

Aston Vila je u četvrtak odbila treću, posljednju ponudu od 25 miliona funti za veznog igrača Daglasa Luisa.

"Juče smo mogli da uradimo nešto da je u pitanju bio pravi igrač, pravi dogovor i nešto što bismo mogli da priuštimo. Ponekad morate da reagujete na nešto što se događa, to smo mogli da uradimo, juče je bila realna mogućnost. Pokušali smo, ali smo ostali disciplinovani jer bi to morao da bude pravi igrač za ekipu i za klub", rekao Arteta, prenio je Skaj.

On je naveo da je klub obavio fenomenalan posao i uložio novac u dovođenje odgovarajućih igrača.

"Rano smo obavili posao, ali nažalost, u posljednja 72 sata Tomas (Parti) se povrijedio i morali smo da reagujemo. Pokušali smo, ali na kraju, moramo da izaberemo pravog igrača za koga vjerujemo da je pravi za ekipu i klub. Iz toga (dovđjenje pogrešnog igrača) smo mnogo naučili", dodao je trener londonske ekipe

"Moramo da dovedemo samo vrhunski talentovanog igrača i da budemo vrlo disciplinovani pošto se u takvim situacijama prave ogromne greške koje mnogo koštaju klub i ekipu. To želimo da izbjegnemo. Imali smo i vremensko ograničenje, pokušali smo da reagujemo, ali nismo našli pravog igrača", dodao je.

Arsenal je dobro počeo novu sezonu u Premijer ligi, pošto je jedina ekipa sa svih pet pobjeda i prvi je na tabeli sa 15 bodova, dva više od aktuelnog šampiona Mančester sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније