Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

30. 08. 2022. 16:03   >>  16:00

PREMIJER LIGA

Konte: Kejn je srećan u Totenhemu, želim da potpiše novi ugovor

Trener Totenhema Antonio Konte rekao je danas da vjeruje da je fudbaler Hari Kejn srećan u ekipi i da je klub na pravom putu da ga ubijedi da produži ugovor.

Kejnov ugovor ističe za dvije godine, ali klub želi da zadrži 29-godišnjeg napadača i duže od toga. Kapiten engleske reprezentacije je dobro počeo sezonu, postigao je četiri gola u prve četiri utakmice u Premijer ligi, u kojima je Totenhem osvojio 10 od mogućih 12 bodova.

"Dobro znate da vi svojim projektom napravite pravo vrijeme (za produžetak ugovora). Ako i fudbaler razumije da postoji pravi proces, da svi idu u istom pravcu, mislim da svaki igrač želi to da vidi. Postoji vizija, postoji pravac i postoji jedinstvo da pokušamo da unaprijedimo tim i da unaprijedimo tim na nivou njegovih očekivanja", rekao je Konte, prenio je Skaj.

Italijanski trener naveo je da nije upoznat sa detaljima mogućeg novog ugovora sa Kejnom niti da je uključen u bilo kakve potencijalne pregovore.

Totenhem će u srijedu igrati londonski derbi protiv Vest Hema, čime počinje raspored od dvije utakmice nedjeljno sve do Svjetskog prvenstva u Kataru, a Konte želi da njegov fudbaler sada bude zadovoljan i posvećen.

"Moje mišljenje je samo jedno od milion mišljenja. Govorimo o prvoklasnom napadaču, fudbaleru koji je u ovom trenutku najreprezentativniji igrač Totenhema. Sigurno da bih želio da potpiše novi ugovor. Ali, u ovom trenutku, vrlo je važno da vidim da je srećan, poptuno uključen u ovu sezonu, u ovaj projekat i u ono što radimo. Onda je to odluka koju igrač i klub moraju da donesu", rekao je Konte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније