Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 08. 2022. 16:22 >> 16:19

NASLJEDNIK HALIHODŽIĆA

Regragi vodi Maroko na Mundijalu

Marokanski fudbalski savez postavio je danas Valida Regragija za novog selektora te afričke zemlje na tri mjeseca prije početka Mundijala u Kataru.

Ranije ovog mjeseca, otkaz je uručen selektoru Vahidu Halihodžiću, koji je reprezentaciju odveo kroz kvalifikacija na najveću fudbalsku smotru, ali je zaratio sa prvim zvijezdama tima, prije svih Hakimom Ziješom, pa su u situaciji "ili-ili" u Maroku stali na stranu fudbalera.

"Savez je s Regragijem postigao dogovor vezan za sve tehničke detalje, kao i o ciljevima koji bi se trebali ostvariti", prenose marokanski mediji, a ugovor je potpisan na tri godine.

Regragi je vodće Vidad iz Kazablanke osvojio titupu prvaka Maroka kao i afričku Ligu šampiona. I sam je bio reprezentativac zemlje (45 nastupa), i navodno uživa ogromno povjerenje kod fudbalera.

Maroko će na Mundijalu igrati u teškoj grupu F, u kojoj su pored njih Hrvatska, Belgija i Kanada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније