Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

20. 08. 2022. 18:13 >> 18:10

BUNDESLIGA

Produbljena kriza Leverkuzena: Hofenhajm do ubjedljive pobjede na BajAreni

Fudbaleri Hofenhajma su u gostima pobijedili Bajer Leverkuzen sa 3:0 i produžili krizu "Apotekara" koji do sada ima sve poraze u Bundesligi, a u kupu su isplai od trećeligaša.

Hofenhajm poveo u devetom minutu sjajnim golom petom Kristofa Baumgartnera, na 2:0 je povisio Andrej Kramarić u 35. minutu, a konačan rezultat postavio je Žoržinjo Roter u 78. minutu.

Ekipa Hofenhajma je peta na tabeli sa šest bodova, dok je Bajer i dalje bez bodova i zauzima posljednje mjesto.

Hofenhajm u narednoj rundi takmičenja dočekuje Augsburg, dok će tim iz Leverkuzena gostovati Majncu koji je danas u gostima bio bolji od Augsburga sa 2:1.

Frajburg je u gostima slavio protiv Štutgarta sa 1:0 golom Vinčenca Grifa u 11. minutu i tako stigao do druge pobjede u šampionatu. Frajburg, trenutno četvrti tim lige sa šest bodova, u narednom kolu dočekuje Bohum, a Štutgart ide u goste Kelnu.

Majnc poveo u 31. minutu preko Karima Onisiva, ali je samo četiri minuta kasnije izjednačio Ermedin Demirović.

Ekipa Majnca je u 60. minutu imala veliku šansu da ponovo dođe do prednosti, ali Aron Martin nije bio precizan sa bijele tačke. Ipak, gostujući tim je stigao do sva tri boda pogotkom Li Jae-sunga u 93. minutu.

Majnc je trenutno drugi na tabeli sa sedam bodova, dok je Augsburg deseti sa tri osvojena boda.

Na meču Volfsburga i Šalkea nije bilo golova. Oba tima poslije tri odigrana kola imaju po dva boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније