Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

16. 08. 2022. 20:11 >> 20:09

Andersenu prijete navijači Liverpula

Danski fudbaler Joakim Andersen odlučio je da prijavi policiji mnogobrojne prijetnje smrću koje je dobio putem društvenih mreža nakon što je njegov Kristal Palas osvojio bod na gostovanju Liverpulu (1:1), a Danac učestvovao u incidentu nakon kog je isključen domaći igrač Darvin Nunjes, zbog udaranja glavom.

Andersen je u istom incidentu zaradio žuti karton, jer je sa leđa odgurnuo Urugvajca koji se potom okrenuo i čelom pogodio bradu danskog štopera koji se odmah srušio na travu. Sudija Pol Terni bez zadrške je Nunjesu pokazao put u svlačionicu.

Danac je utorak, u objavi na Instagramu, napisao da je prethodnu noć dobio između 300 i 400 prijetećih poruka, prenijela je HINA.

"Shvatam da podržavate svoju ekipu, ali imajte poštovanja i prestanite prijetiti putem mreže", napisao je Danac, a kao dokaz prijetnji objavio neke od poruka koje je primio.

"Ubiću te. Tebe i tvoju porodicu. Vidimo se ;) Umrijećeš", napisao je jedan od korisnika.

"Nadam se da ćeš imati dug život prepun boli, ti i tvoja porodica", napisao je drugi korisnik.

Zakon o sigurnosti na internetu trebalo je da se nađe pred zastupnicama u britanskom Parlamentu u julu, a u njemu bi veća odgovornost za borbu protiv zlostavljanja i govora mržnje pala na tehnološke kompanije koje su vlasnici pojedinih platformi. Rasprava je odložena dok Velika Britanija ne dobije novog premijera.     

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније