Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

16. 08. 2022. 17:13 >> 17:11

STUB ODBRANE LIVERPULA

Van Dajk: Ne interesuju nas natpisi koji nas otpisuju od borbe za titulu

Liveprul je nakon dva kola Premijer lige na dnu tabele sa samo dva osvojena boda nakon remija sa Fulamom na strani (2:2) i sa Kristal Palasom kući (1:1).

Mnogi "Crvene" ne vide kao nekoga ko bi mogao ozbiljnije da ugrozi Mančester Siti ove sezone, a Čelsiju, Totenhemu, pa čak i Arsenalu se predviđaju bolje sezone.

Virdžil Van Dajk, međutim kaže da njegove saigrače i njega ne dotiču medijski natpisi, pogotvo oni koji otpisiju Liverpul.

On je komentarisao i svog saigrača Darvina Nunjeza koji je dobio crveni karton nakon što je udario Hoakima Andersena.

Van Dajk je rekao da to nije smjelo da se desi, ali da će svi da budu tu da ga podrže kako ne bi pravio više takvo ekcese.

„Naravno da je razočaran i ljut na sebe, ali sve je to dio učenja. Naravno, mi smo uvijek tu da ga podržimo. Zna da je svlačionica uz njega i da ovo ne bi smelo da se ponovi. Nadamo se i da neće. Jasno je da mora da nauči da se kontroliše, da bude svjestan da ovakve stvari mogu da se dogode i da će se događati, posebni u Premijer ligi. Nadamo se da će naučiti lekciju i da se ovakvo nešto neće ponavljati“, rekao je Van Dajk.

Holanđanin ne smatra da je Liverpul otpisan.

„Odigrali smo dva meča i daleko je kraj, ko zna šta sve može da se dogodi. Pokazali smo i prošle sezone da smo tim koji ne treba potcijeniti. Fokusiraćemo se na sebe. Ne pišemo ono što drugi misle, niko sem nas ne zna šta se dešava. Radili smo veoma naporno da bismo osvojili tri boda, ali nažalost nismo ih osvojili. Idemo dalje. Sa desetoricom smo odigrali sjajno. Vršili smo pritisak i rizikovali jer smo morali da izjednačimo, a nadali smo se i pogotku za pobjedu“, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније