Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

11. 08. 2022. 18:01 >> 17:58

DOVODIO SE U VEZU SA INTEROM

Milenković produžio ugovor sa Fiorentinom do 2027.

Srpski fudbaler Nikola Milenković produžio je danas ugovor sa Fiorentinom do juna 2027. godine, saopštio je taj italijanski klub.

"Volim ovaj klub i ovaj grad. Uzbuđen sam i srećan što ostajem u Fiorentini. Klub je pokazao da ima velike ambicije", rekao je Milenković za klupski sajt.

"Cilj je da budemo bolji nego prošle godine u Seriji A i da osvojimo Ligu konferencija. To bi bilo sjajno", dodao je on.

Inače ovaj fudbaler se dovodio u vezu sa Interom i Vest Hemom, ali ovim produženjem je takav scenario definitivno otpao. 

Ovaj 24-godišnji fudbaler je u Fiorentini otkako je napustio Partizan 2017. godine, a prethodni ugovor mu je važio do juna 2023. godine.

Milenković je za Fiorentinu do sada odigrao 172 utakmice i postigao 14 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније