Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

11. 08. 2022. 16:20   >>  16:18 1

ZAHVALIO SE SVIMA

Nedović: Ovo nije zbogom nego doviđenja, Budućnost će imati navijača više na tribinama

Bivši trener podgoričke Budućnosti, Aleksandar Nedović iskoristio je priliku da se oprosti od kluba koji je trenirao skoro godinu dana i sa kojim je osvojio prošle sezone nacionalni Kup.

„Koliko god da je bilo teško i naporno, jer u klubu kakav je Budućnost pritisak je konstantan, bilo mi je prelijepo i zahvalan sam što sam imao priliku da treniram moju Budućnost nakon što sam bio igrač. S toga, želim da pohvalim sve do jednoga ljude koji se ne vide, a koji su bili uz ekipu – fizioterapeute, ekonome, doktore, sve zaposlene na kampu... Prethodnih godinu dana je za mene bilo lijepo životno iskustvo. Svi koji me poznaju, znaju koliko sam zahvalan što sam mogao da živim i radim sa svim tim ljudima“, poručio je 43-godišnji Nedović, koji je dodao...

„Naravno, veliku zahvalnost dugujem predsjedniku kluba Veselinu Mijaču na šansi koju mi je ukazao i izuzetno korektnoj saradnji u svakom mogućem trenutku“.

Nedović nije rekao zbogom, samo doviđenja, a Budućnost će u narednom periodu imati navijača više na tribinama pod Goricom.

“Navijačima, igračima i novom treneru želim svu sreću i da se što prije vrate na pobjednički kolosjek. Vjerujem da će sve doći na svoje mjesto. Kad god budem u prilici, dolaziću na stadion sa svojom porodicom i to je nešto što će ostati do kraja mog života”.

Osvrnuo se i na igru "plavo-bijelih" u njegovom periodu.

“Ponosan sam na igru koja je bila napadačka, na 90 postignutih golova prošle sezone, osvojen trofej, plavo – bijelu sliku od 7.000 navijača sa tribina protiv Brejdablika, mlade igrače koji su dobili pravu šansu… I možda sam najponosniji na sebe baš zbog tih mladića - što sam bio hrabar da uvodim reforme i igram prvenstvo i Evropu sa tri omladinca od kojih će i klub i reprezentacija u budućnosti imati ozbiljne benefite”, rekao Nedović, koji je poručio za kraj:

“Još jednom hvala svima i naprijed Budućnost”.

Klub je danas raskinuo ugovor i sa pomoćnikom Nedovića, Miletom Radulovićem.

Kormilo kluba je preuzeo Miodrag Džudović koji je juče promovisan u trenera "plavo-bijelih".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније