Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

10. 08. 2022. 19:32 >> 19:30

UPLATE KRIPTOVALUTAMA

Fudbaler Arsenala u dogovoru sa albanskom mafijom dobio namjerno žuti karton?

Policija Velike Britanije pokrenula je istragu protiv veznog fudbalera Arsenala Granita Džake zbog sumnji da je u dogovoru sa albanskom mafijom namjerno dobio žuti karton u duelu sa ekipom Lidsa.

U pitanju je utakmica 18. kola, koja se igrala u decembru u kojem su "Tobdžije" lagano pobijedile Lids sa 4:1.

Igrao se 86. minut kada je već bilo 4:1 za Arsenal, a Džaka je dobio žuti karton ni manje ni više nego zbog odugovlačenja vremena.

 

Samo par minuta prije toga, švajcarski reprezentativac je uletio tadašnjem fudbaleru Lidsa Rafinji sa dvije noge, ali ga je sudija Andre Mariner samo opemnuo.

Kada je postalo jasno da "krade vrijeme", dobio je žuti karton.

 

Ništa od svega ovoga ne bi bilo toliko čudno, da nije bila uplata od čak 60.000 eura da će švajcarski reprezentativac upravo da "požuti" u posljednjih 10 minuta meča.

Isplata za ovakvu uplatu je bila 300.000 eura, a i sam fudbalski savez Engleske (FA) je pokrenuo istragu, koja do danas nije završena.

Britanska policija se uključila u slučak jer je pored ovog, primjećen i veći broj uplata, ali ne u novcu nego u kriptovalutama, jer one nisu pod nadzorom britanskog zakona.

Kako prenose engleski mediji, pomenute uplate desile su se na teritoriji Albanije, pa policija sumnja da je u cijeli proces uključena i albanska mafija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније