Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

08. 08. 2022. 21:56 >> 21:53

TALENTOVANI SENEGALAC

Spektakularan lob: Fudbaler Votforda pogodio sa svoje polovine

Fudbaler Votforda, Ismail Sar postigao je večeras spektakularan pogodak u meču drugog kola engleskog Čempionšipa protiv VBA.

Reprezentativac Senegeala (23) koji igra na poziciji krila je u 12. minutu meča prihvatio loptu od saigrača Krega Kečkarta, na svojoj polovini, okrenuo se, vidio da je golman VBA Dejvid Baton loše postavljen i sa preko 50 metera je poslao precizan šut.

Lob udarac Senegalca je bio precizan za vođstvo Votforda na "Hotornsu".

Iako je tek drugo kolo, ovakva majstorija Sara će sigruno da bude jedan od najljepših pogodaka u ovoj sezoni Čempionšipa.

Sar je dugo vremena tokom ovog i prošlog prelaznog roka bio na meti brojnih Premijerligaša, tražili su ga i Liverpul i Everton, ali na "Vikaridž roudu" ne žele da sjedaju a sto ako početna ponuda ne iznosi 40 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније