Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

08. 08. 2022. 18:06   >>  19:20

CFL

Đokaj novi sportski direktor Dečića

Fudbalski klub Dečić je objavio danas da je potpisao ugovor sa bivšim fudbalerom podgoričke Budućnosti Ardianom Đokajem, koji će od danas vršiti funkciju sportskog direktora ekipe iz Tuza.

Rođeni Tuzanin, imao je bogatu fudbalsku karijeru, a prvi klub mu je bila podgorička Budućnost odakle je prešao u špansku Majorku.

Nakon dvije godine u Španiji (igrao i za Leridu), prelazi u Obilić čiji je dres nosio tri godine, odakle prelazi u OFK Beograd.

Nakon "Romantičara" igrao je i u Crvenoj zvezdi, odakle ponovo dobija inostrani angažman u ekipi Trabzonspora.

Odatle se seli u Njemačku, tačnije Koblenc, a nastupao je još i za Minhen 1860 prije nego što se vratio u matičnu Budućnost. Posljedne dane u profesionalnoj karijeri je proveo u ekipi Mogrena iz Budve.

Obavljao je funkciju FK Rad u Beogradu.

Dečić je sjajno krenuo u novu CFL sezonu, nakon tri kola imaju stoprocentant učinak, sa šest datih i ni jednim primljenim golom, i zasluženo su proglašeni za najozbiljnijeg kadnidata za ovogodišnju titulu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније