Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

03. 08. 2022. 16:06   >>  16:03

ULOGA "DŽOKERA"

Ten Hag odlučio: Ronaldo prvu utakmicu kreće sa klupe

Kristijano Ronaldo je dobio loše vijesti uoči početka nove sezone Premijer lige, jer je trener Mančester junajteda Erik Ten Hag odlučio da ga ostavi na klupi za rezervne igrače.

Tako je u odnosu na jednog od najboljih fudbalera svih vremena dobio francuski fudbaler Entoni Marsijal, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sevilji.

Ronaldo je propustio komplet pripreme na Tajlandu i Australiji, navodno zbog porodičnih problema, a nezvanično jer je sa svojim menadžerom Žorže Mendešom pokušavao da pronađe novi klub za sebe.

Uz sve pomenuto, Portugalac je primjećen kako ranije napušta Old traford tokom prijateljske utakmice Junajteda i Rajo Valjekana (1:1), što je dodatno razbijesnilo holandskog stručnjaka koji je u izjavi BBC-u rekao da je to nepoštovanje kluba.

Ostaje da se vidi kako će Ronaldo reagovati na to da bude "džoker sa klupe".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније