Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

27. 07. 2022. 16:40 >> 16:57

PRAVILNIK PONAŠANJA ASTON VILE

Džerardova pravila: Kašnjenje 1.000 funti, crveni karton večera za cijeli tim

Stiven Džerard je još kao igrač važio za strogog profesionalca, poznatog po besprekornoj disciplini. Upravo sa takvom praksom je nastavio i u trenerskoj karijeri, gdje ima i veću polugu moći.

Pričalo se u svlačionici na Ajbroksu, da popularni Stivi Dži ima svoj set pravila koji je dao fudbalerima Rendžersa, ali tek sad od kad je trener Aston Vile, to dolazi do izražaja.

Britanski mediji su došli do pravila koju su fudbaleri Vile dobili od svog trenera.

Džerard kao i većina trenera više od svega cijeni tačnost i preciznost, pa tako svako kašnjenje na trening, sastanak ili klupski autobus košta 1.000 funti kazne.

 

Disciplina se odnosi i na neka pravila oko ponašanja u kantini. Tako ko osvavi tanjir i pribor za jelo za sobom platiće 100 funti. Dolazak na dan utakmice u kratkim pantalonama ili bermudama kažnjava se za 100 funti

Dalji set pravila je još specifičniji pa tako ako igrač uđe bos pod tuš, a da ne nosi japanke ili papuče dobiće 100 funti kazne.

Ko zaboravi da donese tortu za svoj rođendan biće kažnjen sa 50 funti.

Svaki žuti karton fudbaleri Vile plaćaju 200 eura, a za crveni moraju da izvedu cijeli tim na večeru u roku od četiri dana.

Malo građenja timskog duha, malo discipline, tačno po meraku Stivena Džerarda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније