Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 07. 2022. 12:55 >> 12:53

URUGVAJAC PRORADIO

Nunjez pokazao zašto je pojačanje: Četiri gola Lajpcigu

Liverpul je sinoć na prijateljskoj utakmici totalno nadigrao njemački RB Lajpcig i slavio sa 5:0, a navijače "Crvenih" najviše raduje partija Darvina Nunjeza koji je postigao četiri gola i tako pokazao da će biti veliko pojačanje za ekipu Jirgena Klopa.

Liverpul je poveo već u 8. minutu kada je Mo Salah pogodio mrežu njemačke ekipe na asistenciju Firmina.

Sa tom prednošću "Crveni" su pošli na odmor.

Nunjez je ušao u igru u drugom poluvremenu, a već nakon dva minuta je uspio da postigne svoj premijerni gol na pripremama.

Salah je izborio penal, i samo je predao loptu Urugvajcu koji je bio precizan.

To je očilgedno uticalo na fudbalera, koji je samo tri minuta kasnije postigao još jedan gol, na asistenciju Aleksandra Arnolda.

U 68. minutu je kompletirao het trik golom na asistenciju Eliota, a u posljednjem minutu utakmice je postigao svoj četvrti gol.

 

Liverpulu je ostala još jedna utakmica protiv RB Salcburga, a onda ih očekuje prvi zvanični meč, gdje će u Komjuniti šildu igrati protiv Mančester Sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније