Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

18. 07. 2022. 10:43   >>  10:40

KINA SE POVUKLA

Četiri kandidata za domaćina Azijskog fudbalskog kupa 2023. godine

Azijska fudbalska konfederacija (AFC) saopštila je danas da se Kina zbog pandemije korona virusa povukla iz organizacije Azijskog kupa 2023. godine, a za domaćina tog takmičenja kandidovale su se četiri zemlje.

Za domaćina Azijskog kupa kandidovali su se Australija, Južna Koreja, Indonezija i Katar, a AFC će saopštiti ime domaćina 17. oktobra.

Od kandidata, jedino Indonezija nikada nije bila domaćin Azijskog kupa. Australija je organizovala turnir 2015. godine, Južna Koreja 1960. a Katar 1998. i 2011. godine.

Kina je trebalo da organizuje turnir u junu i julu sljedeće godine, ali se povukla zbog "izuzetnih okolnosti koje je izazvala pandemija korona virusa".

Titulu će braniti Katar, domaćin ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније