Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 07. 2022. 15:52 >> 15:58

KLASIČNI BEJL

U Realu se godinama ni jednom nije obratio na španskom, u LA ga progovorio

Velški fudbaler Garet Bejl odabrao je da se u 33. godini svog života okrene Americi i MLS ligi, pošto je potpiso ugovor sa Los Anđelesom.

Ekipa koja je osnovana tek prije osam godina, a u MLS-u se nalazi od 2018. godine, ove sezone "pucaju" na visoko pošto u prije Bejla doveli i italijanskog štopera iz Juventusa i bivšeg kapitena reprezentacije Đorđa Kijelinija, a u ekipi je već pet godina bivša nada Arsenala i meksički reprezentativac Karlos Vela.

Ono ipak što je posebno privuklo pažnju dovođenju Gereta Bejla je njegovo prvo obraćanje navijačima LA-a.

Tokom perioda u Real Madridu, osim nezalaganja posljednjih sezona, navijači su mu zamjerali što tokom svih godina nije se potrrudio da nauči španski jezik, niti je davao izjave na tom jeziku.

Ako budu pogledali ovaj video, vjerovatno će još više da budu izvan sebe jer se Bejl navijačima američkog kluba prvo obratio upravo na španskom jeziku.

 

Klasičan potez Velšanina, rekli bi neki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније