Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

01. 07. 2022. 21:51 >> 21:47

DO 2025.

Salah potpisao novi ugovor sa Liverpulom

Egipatski fudbaler Mohamed Salah potpisao je danas novi trogodišnji ugovor sa Liverpulom.

Salah je ušao u posljednju godinu ugovora, i kamen spoticanja kada je produžetak saradnje u pitanju bila je nova plata egipatskog fudbalera.

Liverpul je na kraju pristao na značajno povećanje plate, i novim ugovorom Salah je postao najplaćeniji igrač u istoriji kluba.

"Osjećam se odlično. Uzbuđen sam osvajanju novih trofeja sa klubom. Danas je sve završeno i sada bi trebalo da se fokusiramo na ono što slijedi", izjavio je Salah za klupski sajt.

Salah je postigao 156 golova u 254 nastupa za klub, od dolaska 2017. godine. Sa Liverpulom, Egipćanin je osvojio Premijer ligu, Ligu šampiona, Klupsko svjetsko prvenstvo, FA kup i Liga kup.

"Želim da zajedno nastavimo da osvajamo trofeje. I prije pet godina, kada sam stigao, došao sam da bih osvajao trofeje", dodao je Salah.

Prošle sezone Liverpul je osvojio FA kup i Liga kup, u prvenstvu je bio drugi iza Mančester sitija, dok je u finalu Lige šampiona poražen od Real Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније