Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

24. 06. 2022. 17:36 >> 17:35

PAPIROLOGIJA I FININANSIJE

Nove gazde Čelsija imaju problem sa birokratijom: Sporan dio poreza

Nova vlasnička struktura Čelsija, predvođena američkim milijarderom Todom Bolijem, naišla je na moguće probleme sa plaćanjem poreza.

Oni su se odmah obratili Odjeljenju Vlade Velike Britanije za prikupljanje poreza kao i Fudbalskom savezu Engleske (FA).

Lsitajući klupske finansije, novi vlasnici su naišli na područje koje zabrinjava, a tiče se poreznih poslova, koje su usko povezane sa novcem koji je Vlada Velke Britanije zadržala u klubu, i koji je "zamrznut".

Ugledni "Tajms" prenosi da su Boli i članovi konzorcijuma zadržali 100 miliona funti od kupovine kluba, kako bi tim novcem podmirili eventualne dugove nastale u prelaznm periodu prošlog vlasnika Romana Abranmoviča.

Klub su ranije napustili Brus Bak, koji se smatra glavnim tvorcem modernog Čelsija, pa se često kroz medije i navijače nazivao "Čudotvorcem", a ubrzo je otišla i Marina Granovskaja, prva žena engleskog fudbala.

Ostaje da se vidi da li će njihovim putem i klupska legenda Petr Čeh koji je bio dio njihovog tima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније