Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

23. 06. 2022. 19:12 >> 19:08

ZAMJENA ZA RIDIGERA

Čelsi zainteresovan za dovođenje De Lihta

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za odbrambenog igrača Juventusa Matejsa de Lihta, prenijeli su danas italijanski mediji.

Holandski reprezentativac u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 120 miliona eura. Ugovor sa Juventusom ističe mu 2024. godine, a uprava torinskog kluba razmotriće ponude samo blizu vrijednosti otkupne klauzule, prenio je Skaj Italija.

Predstavnici Juventusa su se danas sastali sa menadžerkom 22-godišnjeg fudbalera Rafaelom Pimentom, uglavnom na razgovorima oko mogućeg povratka u Torino Pola Pogbe.

Čelsi traži odbrambene igrače nakon što je klub napustio Antonio Ridiger i prešao u Real Madrid, a ugovor ističe i Andreasu Kristensenu.

Juventus je 2019. godine doveo De Lihta iz Ajaksa i tada je navedeno da će za njega isplatiti početnu naknadu od 75 miliona eura tokom pet godina, što ga čini najskupljim defanzivcem u istoriji Serije A.

De Liht je najmlađi kapiten u istoriji Ajaksa, a 2019. godine predvodio je klub do duple krune, kao i do polufinala Lige šampiona, koje je Ajaks izgubio od Totenhema.

De Liht je u Seriji A odigrao 87 utakmica i osvojio titulu u sezoni 2019/2020 sa Juventusom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније