Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

22. 06. 2022. 23:36 >> 23:33

SUD SAOPŠTIO

Osmoro zdravstvenih radnika na sudu zbog smrti Maradone

Protiv osmoro zdravstvenih radnika biće pokrenut sudski proces u Argentini za ubistvo iz nehata zbog smrti fudbalske legende Dijega Armanda Maradone, saopštio je danas sud.

Na kraju istrage o smrti Maradone odlučeno je da se pokrene sudski postupak protiv zdavstvenih radnika koji su se brinuli o Maradoni, prije nego što je doživio srčani udar u 60. godini od kog je i preminuo.

Sudija San Isidra usvojio je tužbu protiv porodičnog ljekara neurohirurga, psihijatra, menadžera za medicinske sestre i bolničara.

Tužilaštvo je u aprilu zatražilo da se pokrene proces, ukazujući na nedostatke i nemar u zbrinjavanju fudbalske legende, koja se oporavljala kod kuće.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније