Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 06. 2022. 20:53 >> 20:50

SPREMA SE RAZMJENA SA TOTENHEMOM

Atletiko želi da se riješi najskupljeg pojačanja u istoriji kluba

Portugalski fudbaler Žoao Feliks mogao bi nakon tri sezone napustiti redove Atletiko Madrida.

Ofanzivni portugalski reprezentativac je stigao kao tinejdžer iz Benfike u rekordnom transferu madridskog kluba. "Jorgandžije" su Benfici inkasirale 127 miliona eura.

Međutim kod Dijega Simeonea, Feliks nikako nije mogao da zablista u punom sjaju.

Mnogi vide problem, prije u argentinskom treneru koji je Portugalca od napadački orijentisanog fudbalera gurnuo u vezni red, da igra daleko od gola.

Čini se da su sada obije strane spremne za prekid saradnje, Feliks koji ima i dalje samo 22 godine i želio bi da "spasi karijeru", dok Simeone ne želi da odustane od svoje vizije i teško da će zaigrati ofanzivni fudbal.

Navodno za talentovanog fudbalera je zainteresovan Totenhem, a moglo bi da dođe do razmjene fudbalera.

Iz Londona u Madrid bi poslali Argentinca Đovanija Lo Celsa, i 20 miliona eura, a u suprotnom pravcu bi otišao Žoao Feliks.

Prema insajderskim informacijama iz Ateltika, ovakva razmjena je i te kako prihvatljiva Simeonez, koji bi volio da u redovima madridskog kluba vidi svog sunarodnila.

Feliks je prošle seozone postigao osam golova, četiri puta je asistirao, a onda je i doživio povredu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније