Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

19. 06. 2022. 17:27   >>  17:25

PREDIKCIJA MUNIDJALA

Francuska će osvojiti SP u Kataru, tako bar tvrdi superkompjuter

Superkompjuter "The Analysta" koji kalkuliše i koji se bavi naprednim sportskim analizama, danas je iskalkulisao da reprezentacija Francuske ima najviše šanse da osvoji Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Kompjuter je radio projekciju i predikciju cijelog takmičenja u repetatinoj simulaciji koja je rađena 1.000 puta.

Konačan rezultat govori da "Galski pjetlovi" imaju najviše šanse, odnosno da su šanse za takav scenario 17,93 odsto.

Odmaj nakon njih se nalazi selekcija Brazila sa 15,73, dok je Španija posljednja reprezentacija sa dvocifrenim postotokom osvajanja, jer "The Anlysta" daje njima 11,53 odsto.

Slijede Englska sa 8,03, Belgija sa 7,9, Holandija sa 7,7, Njemačka sa 7,21, Argentina sa 6,45 i Portugal sa 5,11 odsto.

Od zemalja iz regiona Hrvatska, koja je bila finalista posljednjeg Mundijala se nalazi na 10. mjestu sa 2,31 odsto šanse, dok se Srbija nalazi na 21. mjestu sa 0,24 odsto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније