Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

19. 06. 2022. 15:40 >> 15:41

POBRAO SIMPATIJE

Direktor Junajteda u pabu sa navijačima popio pivo i pričao o planovima

Gotovo nesvakidašnja scena odigrala se u Mančesteru, kada je izvršni direktor Mančester junajteda odlučio da ode u pab u kojem su bili navijači, koji su protestovali protiv uprave kluba zbog loših rezultata.

Ričard Arnold, čovjek koji je preuzeo funkciju direktora 1. februara umjesto omraženog Eda Vudvorda, je saznao da grupica navijača sjedi u pabu u Češiru, u blizini njegove kuće, pa je odlučio s njima da popije pivo.

Reakcija navijača je bila odlična, jer su svi cijenili taj gest Arnodla, nazvavši ga "potezom stare škole", kada su fudbalski klubovi i navijači bili na istom nivou.

Arnold je navodno kazao da je svjestan da je Junajted u proteklih deset godina "spalio" milijarde funti na brojna pojačanja i trenere, od kojih malo ko je zaslužio dobijeni novac.

Svjestan je i da je slavni klub bez titule u Premijer ligi od 2013. godine, a da su posljednji trofej stavili u vitrinu Old traforda 2017. godine, kada su pod trenerskom palicom Žozea Murinja osvojili Ligu Evrope.

Izvršni direktor Junajteda ipak smatra da protesti protiv vlasničke strukture slavnog kluba (porodice Glejzer) nisu opravdani, budući da oni ne štede novac kako bi Junajted svake godine bio konkurentan.

Kazao je navijačima da su novi trener Erik Ten Hag i direktor fubala Džon Murto dobili novac za predstojeći prelazni rok, a bilo je priče i o potencijalnoj kupovini Frenkija de Jonga od Barselone.

On je rekao da klub radi na ostvarivanju tog transfera, kao i da pregovori idu dobro za sada.

Na kraju, navodno je kazao i da bi ovakvi susreti sa navijačima trebali da postanu praksa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније