Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 06. 2022. 16:21 >> 16:25
6

NAKON JAVNOG POZIVA

Kaluđerović: Savićević odbio poziv za TV duel

Dugogodišnji fudbalski sudija i kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore Jovan Kaluđerović oglasio se saopštenjem povodom njegovog nedavnog poziva na TV duel sadašnjem predsjedniku FSCG Dejana Savićevića.

"Dejan Savićević je odbio da učestvuje u emisiji na Javnom servisu RTCG u kojoj smo trebali da budemo gosti on i ja. Nakon emisije "Argumenti", u kojoj je saopštio niz neistina, javno sam pozvao Savićevića da „stisne petlju“ pa da porazgovaramo pred očima javnosti i iznesemo činjenice", istakao je Kaluđerović.

On je kazao da je odbijanjem razgovora Savićević  potvrdio da mu ne odgovaraju sagovornici koji njegove stavove lagano mogu da demantuju.

"Sa druge strane, pripremio sam pitanja na koja Dejan nema, niti može imati odgovore. Ostaje da čekamo i nadamo se da će državni organi konačno preuzeti zakonske korake i privesti Dejana poznanju prava", zaključio je Kaluđerović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније