Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

10. 06. 2022. 21:49 >> 21:47
1

ŠPANSKI LIST OPTUŽIO LEGENDU REALA

Marka: Ako Zidan potpiše za PSŽ izdao je navijače Real Madrida

Mnogo prašine se diglo danas oko informacije da je legendarni Zinedin Zidan blizu preuzimanja Pariz Sen Žermena. Iako je izgledalo u jednom trenutku da je "gotova stvar", brzo se javio njegov zastupnik koji je kazao da je cijela priča i dalje poprilično daleko od konkretnog dogovora.

Odmah se zato oglasila španska "Marka", kao jedan od najuticajnijih španskih lisova koji je otvoreno na strani Real Madrida.

U članku posvećenom svojoj igračkoj i trenerskoj legendi koja je sa Realom osvojila kombinovano četiri Lige šampiona (jednu kao igrač, tri kao trener), "Marka" navodi da bi Zidan izdao svakog navijača "kraljevskog kluba" kada bi pristao da preuzme PSŽ.

"PSŽ je upravo Realu nanio ogroman udarac time što su uspjeli slomiti Kilijana Mbapea i nagovorili ga da potpiše produžetak ugovora iako je Real napravio nevjerojatno puno da uvjeri napadača kako bi trebao doći u Madrid", navodi se u članku.

Oni smatraju da Zidan bi mogao da preuzme bilo koji drugi klub.

"Da Zidan ode u Mančester junajted, Bajern ili Juventus, navijači bi to shvatili. To su klubovi puno veće istorije od PSŽ-a i mamac su za svakog trenera. Ali ako se Zidan udruži sa PSŽ-om, to bi navijači mnogo teže shvatili i oprostili", piše "Marka".

Na kraju su čak i optužili svoju legendu da je potencijalno kriv zbog Mbapeovog nedolaska.

"Postoje i mnoge indicije, poput onih da je Zidan uvjerio Mbapea da ostane u Parizu i time olakša sebi posao. Naravno, postoji šansa da je sve to slučajno bilo, ali niko ne može to znati sa sigurnošću", zaključuje "Marka".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније