Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

02. 06. 2022. 13:02 >> 13:01

KAO SLOBODAN IGRAČ

Mata poslije osam godina napušta Junajted

Fudbalski klub Mančester junajted potvrdio je danas da će Huan Mata po isteku ugovora na kraju mjeseca napustiti klub, poslije osam godina.

"Hvala ti što si osam godina karijere posvetio Junajtedu, Huane. Svi u klubu ti žele sve najbolje u budućnosti", navodi se u saopštenju Junajteda.

Španski fudbaler je u Junajted prešao iz Čelsija 2014. godine. Prvi trofej na "Old Trafordu" osvojio je 2016. godine u FA kupu, dok je sljedeće sezone osvojio Liga kup i Ligu Evropa.

Za Junajted je odigrao 285 utakmica i postigao je 51 gol. U protekloj sezoni 34-godišnji igrač upisao je samo 12 nastupa za klub iz Mančestera.

Klub će na kraju juna napustiti i Pol Pogba i Džesi Lingard. Ekipu će u novoj sezoni sa klupe voditi holandski trener Erik ten Hag.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније