Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

30. 05. 2022. 19:14 >> 19:12

BEZ JEDNOG MINUTA U IGRI

UEFA neće računati medalje Lige šampiona dvojici fudbalera Reala

Real Madrid je osvojio 14 titulu prvaka Evrope i time još jednom pokazao svoju neprikosnovenost na Starom kontinnentu kada su u pitanju trofeju najelitinijeg takmičenja.

Svi fudbaleri su dobili medalje u Parizi, međutim UEFA je danas saopštila da dvojici fudbalera neće zvanično da upiše da su osvojlio LŠ.

Kako prenosi španska "Marka" u pitanju su igrači koji nisu upisali ni jedan minut u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.

Tako rezervni golman, Andrija Lunina, i vezni fudbaler Isko, iako imaju medalju za uspomenu, ona im se neće računati u zvaničnoj statistici.

Isko je nešto ranije najavio da nakon devet godina napušta klub, kao slobodan igrač.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније