Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

30. 05. 2022. 14:02 >> 14:03
1

BERLUSKONI

"Želim da osvojim Seriju A i Ligu šampiona sa Moncom"

Vlasnik Monce Silvio Berluskoni rekao je da želi da sa tim fudbalskim klubom osvoji Skudeto i Ligu šampiona.

Fudbaleri Monce obezbijedili su sinoć plasman u Seriju A pošto su u finalu doigravanja poslije produžetaka pobijedili Pizu sa 4:3, nakon što su u prvom meču slavili sa 2:1.

"Mislili smo da ćemo uspjeti i prošle godine, ali nijesmo imali sreće. Ovog puta smo se borili cijele sezone. Nije bilo lako, ali uspjeli smo i u Seriji A smo", rekao je Berluskoni za Skaj sport Italija.

Monca je osnovana 1912. godine, bankrotirala je 2016. i morala je ponovo da krene iz amaterske lige. Dvije godine kasnije taj klub je kupio bivši vlasnik Milana Silvio Berluskoni i pod njegovim vođstvom je sada izborila prvi plasman u Seriju A u istoriji kluba.

"Pošto smo sada u Seriji A, moramo osvojiti Skudeto, plasirati se u Ligu šampiona i takođe i nju osvojiti. Navikao sam da pobjeđujem", rekao je Berluskoni.

Sumirajući tek završenu sezonu, Berluskoni je istakao da je bila izuzetno pozitivna.

"Ovo je bila izvanredna godina sa dobrim rezultatima za moje srce - Milan je postao šampion, a Monca se plasirala u Seriju A", zaključio je Berluskoni.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније