Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

25. 05. 2022. 16:17   >>  16:14

KOMISIJA ZA TAKMIČENJE FSCG

OFK Nikšiću pobjeda službenim razultatom, Ibar odgovoran za prekid meča

Utakmica drugog kola baraža za ulazak u Drugu crnogorsku fudbalsku ligu između Ibra i OFK Nikšića registrovana je službenim rezultatom (3:0) u korist Nikšićana, saopštila je Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

Meč je prekinut u 65. minutu kod vođstva gostiju (1:0), kada su navijači Ibra su prvo zapalili baklje, a onda utrčalli na teren i počeli da tuku fudbalere OFK Nikšića. Povrede je zadobilo sedam gostujućih igrača saopštila je Komisija za takmičenje.

"Komisija za takmičenje utvrdila je da su u 64. minutu utakmice, nakon postizanja pogotka za OFK Nikšić, domaći navijači "Gazije“ na svom dijelu tribine upalili 20-ak baklji, koje su ubacili u teren. S obzirom na to da se tada na terenu, zbog upaljenih baklji, pojavila velika količina dima, glavni sudija utakmice je, uz sugestiju delegata i četvrtog sudije, zaustavio utakmicu dok se baklje ne uklone sa terena od strane organizatora utakmice. U tom trenutku na terenu je bila značajno smanjena vidljivost od zapaljenih baklji, kada u 65. minutu utakmice, dok traje prekid, više destina navijača „Gazija“ sa tribina ulaze u teren. U opštoj gužvi i jurnjavi po terenu, u fizičkom obračunu i nasilničkom ponašanju navijačke grupe „Gazije“, prema riječima službenih predstavnika gostujućeg kluba, tjelesne povrede u tuči zadobilo je sedam igrača OFK Nikšić", saopštila je Komisija za takmičenje FSCG.

Naovde da je za prekid odgovoran domaćin.

"Cijeneći gore navedeno, kao i ostale činjenice konstatovane u zapisniku utakmice, Komisija za takmičenje nalazi da su prekid utakmice izazvali domaći navijači „Gazije“, te da je domaćin FK "Ibar“ odgovoran za prekid utakmice", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније