Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Sport klub/M.V. ]

22. 05. 2022. 20:57 >> 20:55

ŠPANSKI GOLMAN

"Ostajem u Junajtedu, ko hoće, neka ide"

Golman Mančester Junajteda David de Hea potvrdio je da će ostati u klubu sa "Old Traforda" i sledeće sezone. Iza Crvenih đavola je još jedna razočaravajuća sezona, zauzeli su tek šesto mjesto i obezbijedili plasman u Ligu Evrope.

"Želim da zaboravim ovu sezonu i da, želim da budem 100 odsto spreman za sledeću. Bilo je užasno,“ izjavio je De Hea posle poraza od Kristal Palasa. 

Kako je rekao, oni koji žele da ostanu, ostaju u klubu.

"Oni koji ne žele da ostanu, odlaze. Ne moraju da ostanu", ocijenio je De Hea. 

Mančester Junajted će sledeće sezone sa klupe predvoditi Erik ten Hag, koji je u nedjelju prvi put uživo gledao tim sa „old Traforda“.

Iz kluba sigurno odlaze Nemanja Matić, Huan Mata, Džesi Lingard…

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније