Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 05. 2022. 19:57 >> 20:03

SERIJA A

Milan novi šampion Italije

Milan je novi šampion Italije, nakon što je u posljednjem kolu lako izašao na kraj sa Sasuolom u gostima 3:0. "Rosoneri" su tako sačuvali dva boda više od Intera , koji je bio bolji od Sampdorije identičnim rezultatom.

Milan je sav posao završio u prvom dijelu. Žiru je pogodio u 17. i 32. minutu, da bi na 3:0 povećao Kesi. Sva tri puta asistent je bio Leao.

Nastavak je tako bio samo formalnost, pa je Milan stigao do 19. titule, koliko ima i gradski rival Inter.

Tim Simonea Inzagija je slavio identičnim rezultatom protiv Sampdorije. uz dva gola Koree. Upisao se i Perišić.

Ranije danas, fudbaleri Napolija pobijedili su danas na gostovanju ekipu Specije sa 3:0.

Gosti su poveli preko Matea Politana u četvrtom minutu, Pjotr Zjelinski je povećao rezultat u 25., dok je konačan ishod postavio Dijego Deme u 36. minutu.

Napoli je sezonu u Seriji A završio na trećem mjestu sa 79 bodova i naredne sezone će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније