Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

19. 05. 2022. 23:24   >>  23:40

LIDS PRED ISPADANJEM

Everton od 0:2 do 3:2 i opstanka

Everton je večeras velikim preokretom savladao Kristal Palas na svom terenu 3:2 i kolo prije kraja izborio opstanak u ligi.

Gosti su na "Gudisonu” nakon prvog dijela vodili 2:0 (pogodili Žan-Filip Matete i Andrea Aju), ali su u nastavku za "karamele" redom pogađali Majkl Kin, Rišarlison i Dominik Kalvert-Luin. Nakon preokreta publika je ušla na stadion i scene nevjerovatnog slavlja obišle su svijet. 

Everton sada ima četiri boda više od Barnlija i Lidsa.

Barnli je večeras remizirao na gostovanju Aston Vili remizirali (1:1), ima i plus 10 gol-razliku u odnosu na Lids i blizu je opstanka.

Tim sa "Turf Mura" u posljednjem kolu, u nedjelju, dočekuju Njukasl, a Lids gostuje Brentfordu.

Fudbaleri Čelsija i Lestera odigrali su neriješeno 1:1, u odloženoj utakmici 27. kola.

Lester je poveo golom Džejmsa Medisona u šestom minutu, a izjednačio je Markos Alonso u 34. minutu.

Čelsi je treći na tabeli sa 71 bodom, dok je Lester deveti sa 49 bodova. Fudbaleri Čelsija će u posljednjem kolu dočekati Votford, dok će Lester ugostiti Sautempton.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније